beats by dre cheap

Andrej Voronjin na ljeto igrač Liverpool-a!!!

Danas je potvrđena ova informacija, a ja vam donosim informaciju onakvu kakvu je objavio www.index.hr .

ANDREJ VORONJIN, napadač Bayera iz Leverkusena je dogovorio prelazak na Anfield, a četverogodišnji ugovor s Liverpoolom na ljeto dogovorio je kao slobodan igrač jer mu tada prestaje važiti obveza sa Apotekarima.

Voronjin (27) je standardni član ukrajinske reprezentacije, koji sa imenjakom Ševčenkom tvori udarni dvojac izabrane vrste njegove zemlje, a igrao je i na SP-u ovog ljeta. Njegov suigrač u napadu Bayera je godinama bio Dmitar Berbatov, pa će se Voronjin, koji je ove sezone postigao šest zgoditaka za Bayer, pridružiti svojim poznatim suigračima iz kluba i reprezentacije, jer od ove sezone je Ševčenko u Chelseau, a Berbatov u Tottenhamu.

Rafa Benitez se već imao prilike iz prve ruke uvjeriti u kvalitete njegove najnovije akvizicije, jer je Voronjin igrao u oba susreta četvrtfinala Lige prvaka prije dvije godine, koje je Liverpool dobio rezultatom 3:1.

Ukrajinac, čiji dogovor o prelasku zasad nitko u Leverkusenu ne želi komentirati, će tako biti prvo pojačanje u eri novih vlasnika kluba, Amerikanaca Georgea Gilletta i Toma Hicksa. Oni su preuzimajući klub naglasili da će im jedan od prioriteta biti osiguravanje sredstava za dovođenje vrhunskih igrača u klub. Voronjina će pak, dobiti besplatno.

_Liverpool_
http://liverpoolfc.blogger.ba
19/02/2007 23:10