beats by dre cheap

Rasprava o problemu u klubu!!!!

Prenosim vam opet informaciju koju je objavio www.index.hr, zato što imam manje vremena zbog fax-a da pišem sam postove, ali mi je cilj da vi date svoje mišljenje o problemu! Šta vi mislite kako će ovaj problem djelovati na našu ekipu, pred meč sa Barcelonom???? Svoje mišljenje dajte u komentarima!!! Ja lično smatram da bi ovo samo moglo ojačati timski duh i da će momci htjeti pokazati na terenu da ovo nije ništa ozbiljno!!!!

Evo šta se desilo:

 SVE je izgledalo idilično za Liverpool pred "finale prije finala" Lige prvaka protiv Barcelone: momčad koja je uhvatila formu u pravom trenutku je tjedan provela na mini pripremama u Portugalu, a trener Benitez je hvalio predanost i rad igrača.

Međutim, u petak navečer su igrači odlučili iskoristiti odlazak trenera iz njihove baze u Vale do Lobu u Vilamouru i malo se opustiti. Iako su svi izvještaji govorili o tome da su Liverpoolovi igrači bijes zbog prekinutog izlaska odlučili iskaliti na hotelskom inventaru, John Arne Riise se povjerio norveškom izborniku Ageu Hareideu, a ovaj tabloidu VG o dodatnim aktivnostima igrača u kobnoj noći.

Pijana, ali bezazlena zabava u kojoj su sudjelovali gotovo svi igrači koji su izašli u bar je izmakla kontroli kada je počelo natjecanje u karaokama. Riise nije htio pjevati kada je na njega došao na red, što se nikako nije svidjelo Bellamyju koji je uzeo palicu za golf (objekt je u sklopu golf kluba) i nasrnuo na suigrača udarajući ga po nogama.

Hareide je, zabrinut kada je čuo za ispad u kojem je sudjelovao njegov najpoznatiji reprezentativac, nazvao Riisea, koji mu je ispričao detalje o Bellamyjevom napadu, a požalio mu se i da je nakon toga situacija u svlačionici Redsa prilično ozbiljna. "Uspio sam govoriti sa John Arneom i stvari u Liverpoolu ne izgledaju dobro. Ali, bitno je da je on dobro i što je uspio izvući se bez težih ozljeda"

Rafa Benitez je pak izjavio kako je "bez obzira na suprotna izvješća, timski duh na visini i kako se svi raduju utakmici protiv Barcelone u srijedu. Igrači su u kampu radili iznimno naporno cijeli tjedan, ali ćemo one koji su u Portugalu prekršili klupska pravila rigorozno kazniti", upozorio je Benitez koji nije htio imenovati glavne izgrednike.

Zanimljivo da su na jučerašnjem treningu Riise, sa vidljivim modricama na nogama i Craig Bellamy trenirali zajedno, jedan do drugog. Bellamyja, inače poznatog po divljačkim ispadima, očekuje klupska kazna od rekordnih 120 tisuća eura zbog kršenja discipline, kao i raskid ugovora na ljeto. Zanimljivo je što je on, bez obzira na sve, u najužem izboru za prvu momčad protiv Barcelone. Ostale party animalse Jermainea Pennanta, Jerzya Dudeka i Robbiea Fowlera također očekuju rigorozne klupske sankcije.

_Liverpool_
http://liverpoolfc.blogger.ba
19/02/2007 23:19